Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΚΟΜΠΛΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ SERIE A ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.

Καλησπέρα φιλαράκια!!! Όλα λοιπόν στο κουπόνι αφού έχουμε σέντρα και στο καμπιονάτο αυτό το Σαββατοκύριακο!!! Η πρεμιέρα γίνεται στην Βερόνα με τους "Έλληνες" να υποδέχονται την Μίλαν στις 19:00 και αργότερα η πρωταθλήτρια Γιουβέντους φιλοξενείται από την Σαμπντόρια. Δύο εξαιρετικά θα έλεγα διπλά αφού η διαφορά ποιότητας των αντιπάλων είναι εμφανής. Επειδή όμως οι πρεμιέρες κλασικά κρύβουν εκπλήξεις και κυρίως για την Μίλαν που μεσοβδόμαδα δίνει τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για το Champions League καλό είναι να είμαστε εγκρατείς. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας...


153  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   Goal/Goal 1,60  (4-2)

Επιθετικότατη ομάδα η Λεβερκούζεν μετρά 2 στα 2 και ιδανικό ξεκίνημα. Σήμερα αντιμέτωπη με την πολύ καλή Γκλάντμπαχ που στην πρεμιέρα πάλεψε εκτός έδρας στο Allianz Arena χάνοντας με 2-1 και στο επόμενο πέτυχε άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στο πολύ καλό κατα τα άλλα Αννόβερο. Και οι δύο ομάδες  νομίζω μπορούν να μας προσφέρουν ένα θεαματικό παιχνίδι με την πιο εύκολη επιλογή να είναι το Goal/Goal αφού για σημείο νομίζω πως είναι πολύ αμφίρροπο  ζευγάρι.


156  ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ    1  1 ,75  (3-3)

  Η Χόφενχαϊμ με το εντυπωσιακό 1-5 στο Αμβούργο εντυπωσίασε και κόντρα στη Φράιμπουργκ στοχεύει στην πρώτη της εντός έδρας νίκη αφού στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Νυρεμβέργη παρ' ὀτι προηγήθηκε 2-0. Σήμερα όμως η πολύ μέτρια Φράιμπουργκ που δεν έχει ακόμα βαθμό δεν διαθέτει σε καμιά περίπτωση την ποιότητα να αντιμετωπίσει την ομάδα που παρουσιάστηκε στο γήπεδο το προηγούμενο Σάββατο. Άσσος από το ημίχρονο.


159  ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ   1 1,50 (0-0)

Η καινούργια Έβερτον στη μετά Μόγιες εποχή ήδη παρουσιάζει ένα πιο ελκυστικό πρόσωπο. Στην πρεμιέρα είδαμε μια πιο επιθετική ομάδα από αυτήν που συνηθίσαμε αλλά και πιο ανοιχτή ως προς την άμυνα της δεχόμενη δύο τέρματα από την Νόργουϊτς εκτός έδρας για το τελικό 2-2. Από την άλλη όχι και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη Γουέστ Μπρομ που ηττήθηκε μέσα στο Μπέρμιγχαμ από τη Σαουθάμπτον με το γκολ πέναλτι του Λάμπερτ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μετά από κακή γενικά εμφάνιση. Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε και το σοκ με τον Ανελκά ο οποίος δήλωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο!!!! και ας υπέγραψε τον νέο του συμβόλαιο λίγο μόλις καιρό πριν. Η διαφορά ποιότητας υπάρχει και στο πρώτο ματς στην έδρα τους τα ζαχαρωτά έχουν τον πρώτο λόγο.


238  ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   1 3,60  (0-1)

Σας έχουμε μιλήσει από πέρυσι πολλές φορές για τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ της Βίλα, τον Christian Benteke. Ο Βέλγος έχει ξεκινήσει φουριόζος πετυχαίνοντας ήδη 3 γκολ σε δύο αγώνες. Η απόδοση του άσσου είναι πραγματικά ελκυστική και προσωπικά μου φαίνεται δώρο του ΟΠΑΠ!!  Γενικά παρουσιάστηκε σε πολύ κατάσταση η Άστον Βίλα κερδίζοντας μέσα στο Ο2 με 1-3!! και χάνοντας από την Τσέλσι με διαιτητή της αναμέτρησης να μη δίνει κόκκινη στον Ιβάνοβιτς και πέναλτι στον Μπεντέκε στην εκπνοή. Με τέτοια απόδοση στον άσσο και την Λίβερπουλ να μην τρομάζει ακόμα μια χρονιά και χωρίς τον Σοάρες είναι κρίμα να αφήσουμε το 3,60 να πάει χαμένο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου