Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...

Καλησπέρα σε όλους! Απόψε έχουμε μια σπουδαία Ευρωπαϊκή αναμέτρηση, έχουμε το Ευρωπαϊκό Super Cup ανάμεσα στην περσινή "κυρίαρχο" της Ευρώπης Bayern & στην κυπελλούχο Chelsea.


128  ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ   2 3,95  (1-1)

  Κατ' αρχήν αφήστε λίγο το αγωνιστικό μέρος στην άκρη, αφήστε και την προσωπική σας συμπάθεια για κάποια από τις δύο ομάδες και σκεφτείτε πότε ξαναβρήκαμε και πότε θα ξαναβρούμε την Τσέλσι γενικά και την Τσέλσι του Μουρίνιο ειδικά να πληρώνει με τέτοιο ποσοστό...
   Οι Λονδρέζοι φέτος έχουν ξεκινήσει με τεράστιες φιλοδοξίες, με σπουδαίες προσθήκες στο ήδη πλούσιο ρόστερ τους και φυσικά την επιστροφή του αγαπημένου της προπονητή, του τεράστιου Πορτογάλου  Ζοζέ Μουρίνιο. Γεγονότα που κάνουν τους πάντες στην ομάδα να αισιοδοξούν για μεγάλα πράγματα φέτος... Απόψε λοιπόν οι μπλε έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλουν ένα πολύ δυνατό μήνυμα για το πού στοχεύουν φέτος. Καλύτερο αντίπαλο νομίζω δεν θα μπορούσε να διαλέξει ο Πορτογάλος από την Μπάγερν που κατέκτησε τα πάντα πέρυσι, όντας η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών και μάλιστα με τον μεγαλύτερο προσωπικό του αντίπαλο στα χρόνια του στην Ισπανία και στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Πέπε Γκουαρντιόλα..!!! Του αρέσουν τα δύσκολα και απόψε θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει τις εντυπώσεις.
  Οι Βαβαροί μετά την τέλεια σεζόν όπου έκαναν σμπαράλια ότι ρεκόρ υπήρχε στην Μπουντεσλίγκα και κατέκτησαν το Triple Crown, προχώρησαν σε μια σπουδαία αλλαγή φέρνοντας τον Γκουαρντιόλα να αναλάβει το τεράστιο βάρος της διαδοχής του πιο επιτυχημένου τελικά κόουτς της ομάδας, τον Γιουπ Χάινκες. Η Μπάγερν ξεκινά έτσι ένα νέο project με σκοπό την ανανέωση της αλλά πάντα διατηρώντας το αγωνιστικό κομμάτι στο υψηλότερο επίπεδο. Από την μεριά τους οι Βαβαροί έχουν και αυτοί τεράστιο κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι καθώς ο τελικός του 2012 μέσα στην έδρα τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν και απόψε έχουν τη δυνατότητα για μια μεγάλη ρεβάνς. Ωστόσο η δουλειά του Ισπανού τεχνικού δεν νομίζω πως πρόκειται να φανεί άμεσα αλλά θα χρειαστεί  λίγο χρόνο για να παρουσιάσει αυτό που θέλει.
   Στοιχηματικά η αξία του διπλού με προσελκύει περισσότερο και θα το επιλέξω αλλά περισσότερο σε ένα χαλαρό στοίχημα ώστε να παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτό το σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου