Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Καλημέρα φιλαράκια και καλό Σαββατοκύριακο. Απολαυστικό χθες το Super Cup με τον Πεπ να βγαίνει νικητής σ ένα ματς που και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κριθεί ο υπερπρωταθλητής Ευρώπης στα πέναλντι. Πάμε όμως  στα σημερινά να δούμε με τι θα ασχοληθούμε για αρχή...


163 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΑΪΝΤΖ  1 2,30  (4-1)

Κλασική ομάδα έδρας το Αννόβερο αντιμετωπίζει σήμερα τη Μαϊντζ που μετρά 3 στα 3 !! Η παράδοση  δείχνει Αννόβερο με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κερδίσει ποτέ στα πλαίσια της Μπουντεσλίγκα σ' αυτό το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ισοδύναμες ομάδες γι αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα και ήρθε η ώρα για την πρώτη τους απώλεια. Αν και το σενάριο της ισοπαλίας με γκολ και από τους δύο είναι πολύ πιθανό θα επιλέξουμε τον άσσο ποντάροντας στη δύναμη της έδρας όπου το Αννόβερο έχει ήδη 2 στα 2 με Βόλφσπουργκ, Σάλκε και μπορεί να μας δικαιώσει και σήμερα.

169 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ  Χ 3,30  (0-1)

Οι αποδόσεις δεν μου φαίνονται δίκαιες σ αυτό το ζευγάρι και νομίζω πως θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες και με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν κάνει καλό ξεκίνημα με  συγκομιδή 4 βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μεγάλη απώλεια η απουσία στου Κάρολ για το σημερινό παιχνίδι. Η Στόουκ ηττήθηκε δύσκολα από την Λιβερπουλ στην πρεμιέρα ενώ επικράτησε με ανατροπή και σκορ 2-1 της Κρίσταλ Πάλας. Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί προσεκτικά με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι και η ισοπαλία. Λίγα γκολ και το Χ να αξίζει το ρίσκο.

170 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΕΒΕΡΤΟΝ  2 2,20  (0-0)

Στον άσσο του 1,50 χάσαμε την Έβερτον την προηγούμενη αγωνιστική σ' ένα ματς όπου ο επιθετικός της μονόλογος σταμάτησε δύο φορές στο δοκάρι και καμιά δεκαριά ακόμα στον αντίπαλο τερματοφύλακα μένοντας στο 0-0 με την Γουεστ Μπρομ. Καλύτερη ομάδα από την γηπεδούχο Κάρντιφ που οι παίκτες είναι ίσως έχουν ακόμα το μυαλό τους στην μεγάλη νίκη που πέτυχαν κόντρα στη Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα. Αξία στο διπλό αφού ποντάρουμε σε μια πολύ πιο ποιοτική ομάδα με επιθετικές βλέψεις πλέον στη μετά Μόγιες εποχή και με την κατοχή στα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα να φτάνει το 67%..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου