Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ


Και  με τις 3 αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα

703 4,5 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 1

Πόσο να υποτιμηθεί ποια η Φινλανδία, δεν βάζουν μυαλό και  τοποθετούν το χάντικαπ πολύ ψηλά.H Κροατία έκανε δύσκολες νίκες στους ομίλους και δεν με έπεισε με την απόδοση της, πηρέ νίκες που θα μπορούσε να είχε χάσει, νίκες που τις έκανε τελευταία στιγμή και στον πόντο. Ακόμα και να κερδίσει η Κροατία τους μαχητικούς Φιλανδούς, δεν θα το κάνει με μια ευρεία σε έκταση νίκη. Πιστεύω ότι οι δυο ομάδες θα παραμείνουν κοντά στο σκορ και το παιχνίδι θα έχει την μορφή ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Φιλανδοί μας έχουν δείξει πολύ καλά στοιχειά μέχρι στιγμής ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες και δεν νομίζω να σπαταλήσουν την ευκαιρία της ζωής τους για διάκριση χωρίς μάχη . Το χάντικαπ είναι υπέρ τους και πολύ ψήλο μάλιστα για μια Φιλανδία που απειλεί ακόμα και με νίκη.

705 ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ +3,5 2

Επειδή η Σλοβένοι κέρδισαν τους Ισπανούς   τοποθετούνται φαβορί, ουσιαστικά διότι θεωρούν ότι έχουν ομάδα για υψηλές βλέψεις, η αλήθεια όμως είναι κάπως λίγο διαφορετική. Με δυο απανωτές ήττες οι Σλοβένοι στα τελευταία δυο παιχνίδια  παρουσιαστήκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αν η ήττα κόντρα στην Κροατία μπορούσε να θεωρηθεί επιτρεπτή, αυτή κόντρα στην Πολώνια που τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους πίσω ήταν ανεπίτρεπτη για μια Σλοβενία που θέλει να λέει ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Από την άλλη η Ιταλία έχει δείξει ένα τρομερό σύνολο με πολύ ταλέντο που βγάζει τρομερή ενεργεία μέσα στο παρκέ,  κέρδισε την ελληνική ομάδα η όποια κατά κάποιους ήταν φαβορί του ομίλου και τερμάτισε στην πρώτη θέση χωρίς να χαίρει αμφισβητήσει από κανέναν .Πιο ομάδα η Ιταλία το χάντικαπ υπέρ της, για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της Σλοβενίας. Οι Ιταλοί μπορούν να φύγουν από το παρκέ ακόμα και με νίκη

704 +6,5 ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1

Η ελληνική ομάδα έχει ικανότητες, αν και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές χάλασε με δυο ήττες αυτό που έχτισε στο υπόλοιπο τουρνουά. Πλέον το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να παλέψει το παιχνίδι και να κρατηθεί μέσα σε αυτό μέχρι το τέλος του αγώνα, που σαν ομάδα έχει τις ικανότητες να το κάνει . Από την άλλη η Ισπανία έχει την λάμψη του παρελθόντος σε αστέρες αλλά δεν δείχνει άτρωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου