Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

TΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μας!!! Πρεμιέρα για το Champions league απόψε και ήδη έχουμε άλλη διάθεση από το πρωί. Αρκετά παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί με την πρώτη ματιά που ρίξαμε στο καινούργιο κουπόνι!!



103 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2ημ. 2τελ. 1,80

Πέρυσι ήταν η χρονιά της επιστροφής στο Champions league για την μεγάλη κυρία και στόχος ήταν να φανεί αντάξια της ιστορίας της, κάτι που το κατάφερε έυκολα και αν δεν έπεφτε πάνω στη Μπάγερν ίσως να έφτανε και ψηλότερα. Φέτος ενισχύθηκε και στοχεύει σε μια σπουδαία Ευρωπαϊκή χρονιά. Στην πρεμιέρα απόψε ταξιδεύει στη Δανία για να αντιμετωπίσει την ΤΡΑΓΙΚΗ Κοπεγχάγη. Πραγματικά η πρωταθλήτρια Δανίας είναι εντυπωσιακά κακή και έχει πετύχει μόλις μία νίκη εδώ και 15 περίπου παιχνίδια. Το 1,30 του διπλού δεν μας ικανοποιεί και γι αυτό θα στραφούμε στο 1,80 που πληρώνει το διπλό από το ημίχρονο κάτι που δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν η Γιούβε πιάσει έστω το μισό της απόδοσης της μπορεί να μας το προσφέρει απλόχερα..

106 ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  1 1,40

Άλλο ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπενφίκα στην έδρα της με πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη δεν μπορεί να λογιστεί ως φαβορί και η Αντερλεχτ σίγουρα δεν είναι μία από αυτές. Προσωπικά θεωρώ τους Βέλγους πολύ μέτρια ομάδα επιπέδου Europa league και δύσκολα δεν θα μείνουν τέταρτοι σ' αυτόν τον όμιλο. Το 1,40 του άσσου δεν είναι σπουδαίο αλλά σε μια τριάδα μας δίνει αξία και θα το επιλέξουμε.

107 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ  2 1,95

Στο παιχνίδι του μοναδικού μας εκπροσώπου στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, του Ολυμπιακού, η επιλογή μας θα είναι το ποντάρισμα στην ποιοτικότερη ομάδα. Γνωρίζοντας πάντως πως ο Ολυμπιακός στην έδρα του παρουσιάζεται δυνατός και ειδικά σε μια πρεμιέρα όπως η σημερινή είναι σημαντικό ένα θετικό αποτέλεσμα θα πάρουμε το ρίσκο να επιλέξουμε το διπλό. Διπλό γιατί η διαφορά ατομικής ποιότητας είναι πολύ μεγάλη με τα αστέρια της Παρί να είναι παγκοσμίου επιπέδου παίκτες. Ωστόσο και το σύνολο της ομάδας παρουσιάζει ομοιογένεια μιας και η περσινή ομάδα δεν άλλαξε καθόλου, έχοντας όμως μια σπουδαία προσθήκη, αυτή του Ενζο Καβάνι που μαζί με τον τεράστιο Ιμπρα δημιουργούν ένα επιθετικό δίδυμο που μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλη άμυνα και αν αυτή αποτελείται από κεντρικό δίδυμο Μανωλά και Σιόβα μάλλον το βράδυ τους θα είναι εύκολο. Μικρή πτώση στον άσσο πάντως παρουσιάζει η διεθνής αγορά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου