Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Πολλές καλημέρες φιλαράκια μου!!! Έτσι να μας πηγαίνει κάθε ευρωπαϊκό τριήμερο και τι άλλο θέλουμε; Τελικά, ημίχρονα-τελικά, σκοράκια και τι δεν είχε το menu!!! Πραγματικά χαιρόμασταν να πληρώνουμε δελτία!!! Σήμερα όμως πρέπει να προσγειωθούμε και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ειδικά όσες ομάδες αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθούν. Πάμε λοιπόν στις σημερινές μας προτάσεις...

 159 ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΑOYE  1 1,50

 Από ισοπαλία στην έδρα της Αάλεν, στο ντεμπούτο του νέο της προπονητή, Φρίντχελμ Φούνκελ. Σ' ένα παιχνίδι όπου τα 'λιοντάρια' δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν φτάνοντας έτσι τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρουν...! Σήμερα η ομάδα του Μονάχου θα ψάξει το ξέσπασμα που θα της δώσει ώθηση και την θετική ψυχολογία για την συνέχεια. Η Άουε έρχεται από δύο ήττες και μάλιστα η τελευταία μέσα στην έδρα της με 0-2. Παρ' όλο που ο άσσος θα έπρεπε να δίνεται σε μεγαλύτερες τιμές πιστεύουμε πως θα επιβεβαιωθεί και θα τον επιλέξουμε.


161 ΜΠΟΧΟΥΜ - ΑΑΛΕΝ  1 1,70

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη έως τότε Γκρόιτερ Φιρτ και μάλιστα εκτός έδρας για την Μπόχουμ που πέτυχε 2 τέρματα για μια μεγάλη νίκη. Η Ααλεν δεν είναι εύκολος αντίπαλος όμως στερείτε ποιότητας και θα στηριχθεί στην προσεκτική αμυντική της λειτουργία, κάτι που πιθανόν δεν θα αρκεί για να φύγει από το σημερινό ματς με θετικό αποτέλεσμα.


163 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  2 2,70

Μετά από την εντυπωσιακή πρεμιέρα και το 1-3 στην Ο2 arena ήρθαν τρεις συνεχόμενες ήττες για τους 'χωριάτες' και αν αυτές από Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν πείραξαν τόσο πολύ και ας ήρθαν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις, η τελευταία ήττα με 1-3 από την Νιουκάστλ πόνεσε πολύ και έχει αφήσει την Βίλα στην 17η θέση, κάτι φυσικά που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Κόντρα στην σκληροτράχηλη αλλά κακή επιθετικά Νόργουϊτς ακόμη και εκτός έδρας θέλει επιτακτικά ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και η τιμή του διπλού είναι δελεαστικότατη. Επίσης η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους καθώς έχουν μόλις μία ήττα σε έντεκα ματς κόντρα στα 'καναρίνια'. Ξανά ποντάρισμα στον αγαπημένος μας Μπεντέκε λοιπόν.


178 ΑΝΝΟΒΕΡΟ -ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1 2,25

 Τα έχουμε πει για την ομάδα του Άννόβερο, στην έδρα τους μεταμορφὠνεται προς το καλύτερο και έως τώρα μετρά τρία στα τρία και μάλιστα με αξιόλογους αντιπάλους. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν όμως πραγματοποίησε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση χάνοντας και ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η Άουγκσπουργκ πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα και κερδίζει το σεβασμό, όμως δεν σημαίνει πως είναι κάτι το πολύ εξαιρετικό, πάλι στο τέλος της χρονιάς θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.


264 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1 1,85

Με την Αλμερία για την πρώτη της νίκη μετά από τα τέσσερα παιχνίδια στην Primera. Μέχρι τώρα έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ας μην κατάφερε να μαζέψει βαθμούς. Σήμερα κόντρα σε μια κακή Λεβάντε που απλά αμύνεται μαζικά και προσπαθεί να βρει την κόντρα έχει τον πρώτο λόγο αρκεί να δείξει τις αρετές που παρουσίασε και στα προηγούμενα ματς. Το όνομα της ίσως να μην τρομάζει την Λεβάντε κάτι που πιθανόν να κάνει τους φιλοξενούμενους να μην παίξουν τόσο αμυντικά και να δώσουν μερικούς χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί. Ο άσσος αναμένεται να πιεστεί και να έχουμε πτώση του.


268 ΚΑΛΙΑΡΙ - ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ  1 2,00

Η Κάλιαρι παρουσιάζεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα στην Σαμπντόρια που απογοητεύει και ακόμα ψάχνεται έχει προβάδισμα νίκης. Ο άσσος που ευνοείται και από την παράδοση έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Η γηπεδούχος δεν φοβήθηκε την αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα εκτός έδρας της προηγούμενης αγωνιστική και τελικά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αρτέμιο Φράνκι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε καθόλου, δέχθηκε γκολ στα μέσα της επανάληψης αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. Από την άλλη ταπεινωτική ήττα για την Σαμπντόρια στο ντέρμπι της Γένοβας της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τζένοα. Ασύνδετη, χωρίς αρχή και τέλος έκανε μία εμφάνιση για λύπηση και φυσιολογικά ηττήθηκε με 3-0.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου