Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΣΣΟΙ...

Καλημέρα φιλαράκια μου!!! Χθες και ενώ ξεκινήσαμε με τρεις επιτυχείς προβλέψεις στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που επιλέξαμε μας ήρθαν δυο απίστευτα στραπάτσα, από την Αλμερία που προηγήθηκε με 2-0 και μέσα σε 5' έμεινε με δέκα και ισοφαρίστηκε για το τελικό 2-2 και στο παιχνίδι της Κάλιαρι όπου η μπάλα μας έκανε πλάκα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, 1-1 ισοφαρίζει η Σαμπτόρια στο 89' 2-1 στο 92' και πανηγυρίζουμε...... 2-2 στο 93'..!!!!
Η σημερινή Κυριακή τώρα έχει πολύ μεγάλα ντέρμπι. Σ' αυτά τα παιχνίδια θα προτιμήσουμε τις έδρες....


338 ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ  1 1,95   (2-0)

Οι Ιταλοί είναι από τους τυχερούς όσον αφορά τα ντέρμπι καθώς κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις ανάμεσα σε τουλάχιστον 6,7 κλασικές ομάδες οι οποίες όταν διασταυρώνουν τα ξίφη τους προσφέρουν μνημειώδεις συγκινήσεις!!! Τέτοιο είναι και το ντέρμπι της Ρώμης και ίσως είναι το ματς ανάμεσα στους πιο μισητούς αντιπάλους... ! Στην συγκεκριμένη  χρονική στιγμή θεωρώ πως περισσότερα πράγματα ευνοούν τους γηπεδούχους. Η εικόνα της Ρόμα σίγουρα είναι εντυπωσιακή μέχρι τώρα με τρεις εύκολες νίκες, οι δύο μάλιστα εκτός έδρας. Από την άλλη η Λάτσιο είναι αρκετά καλή αλλά οι δύο αναμετρήσεις με την Γιουβέντους και οι δύο τεσσάρες που δέχτηκε και στα δύο αυτά παιχνίδια έχουν χαλάσει λίγο την εικόνα της στο ξεκίνημα. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι την Πέμπτη αγωνίστηκαν κόντρα στην Λέγκια για το Europa και αν και κέρδισαν με 1-0 δεν ήταν και τόσο πειστικοί.


352 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ -ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ  1 2,15   (4-1)

 Η Σίτυ ξεκίνησε μἐτρια την χρονιά μην έχοντας κερδίσει στα δύο εκτός έδρας ματς που έδωσε κόντρα στην νεοφώτιστη Κάρντιφ όπου ηττήθηκε με 3-2 και μένοντας στο μηδέν με την Στόουκ. Στην έδρα της όμως κουμάντο κάνει αυτή κερδίζοντας 4-0 και 2-0 Νιουκάστλ και Χαλ αντίστοιχα. Μεσοβδόμαδα πἠρε ένα εύκολο διπλό με 3-0 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Γιουνάιτεντ είχε κάποια προβληματάκια με την Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα αλλά καθάρισε ο φορμαρισμένος Ρούνεϊ. Εκτός έδρας πήρε την ισοπαλία από την Τσέλσι αλλά ηττήθηκε από την Λίβερπουλ. Εκτίμηση μου είναι πως η Σίτυ είναι οριακά καλύτερη και προτεραιότητα έχει η έδρα για την νίκη.


399 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ  1 1,80   (1-1)

Μετά από χρόνια μπορούμε να πούμε πως το παιχνίδι αυτό είναι και πάλι σημαντικό ντέρμπι. Η Μονακό ενισχύθηκε σημαντικά και πλέον λογίζεται σαν δεύτερο φαβορί για το Σαμπιονά. Πρώτο όμως ξεκάθαρα είναι η Παρί...! Όλοι γνωρίζουμε το ρόστερ της και όλοι την παρακολουθήσαμε την τρίτη να κερδίζει με 4-1 τον Ολυμπιακό και μάλιστα με μέτρια εμφάνιση. Στο σημερινό παιχνίδι είναι φαβορί και μάλιστα μεγάλο, θέλει την νίκη για να ξεπεράσει την σημερινή της αντίπαλο και διαθέτει όλα τα μέσα για να το κάνει. Ο Ίμπρα δεν σκόραρε την Τρίτη κάτι που φάνηκε να το θέλει πολύ αλλά ηττήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι από τον τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων και στο σημερινό ματς αναμένεται να δώσει μια απάντηση στον ίδιο του τον εαυτό... 4,50 πληρώνει η επιλογή να σκοράρει πρώτος....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου