Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ...

  Καλημέρα φιλαράκια!! Ελπίζω να ακολουθήσατε την πρόταση μας για το Eurovolley καθώς η Ρώσοι πάνε φουλ για τελικό και μάλιστα το πιο πιθανόν είναι εκεί να βρουν αντιμέτωπη την Ιταλία όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει!!
   Πάμε όμως στα του ποδοσφαίρου όπου σήμερα παρατήρησα πως υπάρχουν κάποια πολύ κακοπληρωμένα φαβορί στο 1,40 και κάτω που όμως παίζοντας συντηρητικά σε δυάδες μπορούν να μας πληρώσουν. Αναφέρομαι στα παιχνίδια της Ντόρτμουντ 1,12 στην Μάντσεστερ στο 1,20 (εδώ βάλτε έναν αστερίσκο..... η Γουέστ Μπρομ είναι καλή ομάδα), στην Σάουθαμπτον με απόδοση 1,40 στον άσσο της Παρί με 1,20 στη Σεντ Ετιέν με 1,45 και στη Μίλαν με 1,40.
Η βασικές επιλογές όμως θα έχουν αρκετά στο στοιχείο του ρίσκου σήμερα...


169 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΑΛΚΕ  2 2,35  (3-3)

Βαριά η τεσσάρα που δέχτηκε από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της η Σάλκε και προσωπικά ακόμα απορώ με τα περισσότερα sites που πρότειναν το 1ημ. 1τελ.! Εντάξει είχε πιάσει ένα ρυθμό η Σάλκε αλλά η διαφορά ποιότητας με του Βαβαρούς είναι πολύ μεγάλη. Σήμερα ωστόσο αντιμετωπίζει μια μικρότερης δυναμικότητας ομάδα τη Χόφενχαϊμ και θεωρώ πως είναι το φαβορί του αγώνα. Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική των δύο ομάδων και ανάγκη για βαθμούς είναι μεγαλύτερη για τους φιλοξενούμενους.  Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν με την ευχέρεια που δείχνουν στο επιθετικό κομμάτι αλλά και με την αφέλεια στον τρόπο που αμύνονται με συντελεστή τερμάτων 15/15!!! Φουλ επίθεση αλλά η άμυνα ξεχασμένη αφήνοντας ορθάνοιχτους χώρους για τους αντιπάλους. Τα κενά αυτά μπορεί να τα εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και αν αποφύγουν γκρίνιες και μουρμούρα στα αποδυτήρια. 


176  ΧΑΛ - ΓΟΥΈΣΤ ΧΑΜ   2 2,90  (1-0)

Σφιχτό παιχνίδι αναμένεται από αυτούς τους δύο αντιπάλους κυρίως όμως εξαιτίας των φιλοξενουμένων που εκτός έδρας επιλέγουν την τακτική των αντεπιθέσεων. Κόντρα σε μια καλά αλλά όχι και τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Χαλ που θα αγωνιζόμενη εντός έδρας υποχρεούται να επιτεθεί, τα ''σφυριά'' ίσως βρουν ευκολότερα λύσεις για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο που έχουν στην επίθεση και ας μην έχει ακόμα αυτό φανεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια.


251 ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  Over 2.20  (0-1)

Πολλοί ίσως διαφωνήσετε μ αυτήν την πρόταση όμως μετά από την προηγούμενη αγωνιστική της Super League όπου δεν είχαμε ούτε ένα over! το Σαββατοκύριακο αυτό αξίζει να κινηθούμε προς τα πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που όταν επιτίθεται δείχνει πως διαθέτει ποιότητα και βρίσκει λύσεις. Θεωρώ πως είναι  καλύτερη ομάδα από την Βέροια, είναι αήττητη εκτός έδρας έως τώρα με τρεις ισοπαλίες και νομίζω πως θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Οι γηπεδούχοι καλούνται να κερδίσουν οπωσδήποτε το ματς αυτό καθώς μια νίκη με τον σημερινό αντίπαλο θα θεωρηθεί ως εξάποντο αφού είναι ομάδες με τους ίδιους πρωταρχικά στόχους. Ένα γκολ θα ανοίξει το παιχνίδι για το καλοπληρωμένο over!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου