Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

   Καλημέρα σε όλους! Τραγικός ο χθεσινός απολογισμός με καμιά από τις βασικές επιλογές μας να δικαιώνεται.. Μόνο για τον αστερίσκο της Γουέστ Μπρομ μπορούμε να καυχηθούμε και ΄κει όμως δεν περιμέναμε το διπλό...!!!  Καλό το ξεκίνημα της Σάλκε που προηγήθηκε με 1-3 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μας πρόδωσε και ισοφαρίστηκε σε 3-3, δεν βγήκε το ρίσκο με την Γούεστ Χαμ και ενώ ο Εργοτέλης έκανε το γκολ που πιστεύαμε η Βέροια δεν βοήθησε για το over.
 Τουλάχιστον για τον σημερινό τελικό του Eurovolley πέσαμε 100% στο ζευγάρι και όσοι ακολουθήσατε καλό θα είναι να πάρετε μια κάλυψη στο 3,45 που πληρώνει η νίκη της Ιταλίας.
pamecopa.blogspot.gr/eurovolley2013 
  Σήμερα δύο ελληνικά παιχνίδια νομίζω είναι από αυτά που κυριαρχούν στο κουπόνι και μας προσφέρουν αξιοπρόσεκτες αποδόσεις.


360  ΟΦΗ - ΠΑΟΚ  Over 2.10   (1-1)

Οι περισσότεροι γνωρίζετε για τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και των οπαδών τους. Αυτό είναι και η αιτία γι αυτά που ακούω από τους φίλους μου τους Παοκτσήδες για εύκολο διπλό κτλ. Προσωπικά διαφωνώ και δεν νομίζω πως οποιαδήποτε σχέση έχουν οι δύο σύλλογοι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το σημερινό αποτέλεσμα. Εγώ με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια θεωρώ μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ. Όμως και ο ΟΦΗ που αδικείται πολύ από την βαθμολογική του θέση έχει μεγάλη ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο, είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες πίσω από τον Ολυμπιακό και όμως έχουν πετύχει μόλις 1 τέρμα!!! Η αστοχία αλλά και οι εκπληκτικές εμφανίσεις των τερματοφυλάκων των αντιπάλων ομάδων είναι οι κύριες αιτίες γι αυτό το φαινόμενο. Η επιθετικότητα αυτή στο παιχνίδι του ΟΦΗ κυρίως μέσα στην έδρα του απόψε νομίζω πως τελικά θα φέρει αποτέλεσμα και έχοντας αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που διαθέτει παίκτες με ταλέντο που μπορούν να σκοράρουν αναμένω ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ προσφέροντάς μας το ακριβοπληρωμένο over, το οποίο ούτε και στα δύο χθεσινά ελληνικά παιχνίδια έκανε την εμφάνισή του.


384 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   1 2,15   (2-1)

Χιλιοειπωμένη η ατάκα για τον φετινό Παναθηναϊκό... "αυτός δεν είναι κανονικός Παναθηναϊκός". Η ομάδα έχει κατέβει επίπεδο και αυτό το βλέπει και ο πιο αδαής από ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά προσωπικά θεωρώ πως έχει μια πολύ καλή ομάδα, όχι για πρωταθλητισμό ούτε και για να διεκδικήσει την δεύτερη θέση αλλά φαίνονται κάποια θετικά δείγματα στο παιχνίδι του έως τώρα και ιδιαίτερα με τις τελευταίες προσθήκες διαθέτει πλέον αρκετές αξιόπιστες επιλογές για τα επίπεδα του φετινού πρωταθλήματος. Οι Μπέργκ και Πράνιτς δίνουν την ελπίδα στους φίλους του τριφυλλιού πως στο τέλος η χρονιά θα κριθεί επιτυχημένη και οι νεαροί παίκτες των πρασίνων παρόλο που μόνο  τρεις τέσσερις ξεχωρίζουν σαν παίκτες που πραγματικά μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές βγάζουν θετικά αύρα προς τον κόσμο με την διάθεση που δείχνουν κυρίως μέσα στην Λεωφόρο. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τον φετινό ΠΑΟ καθώς ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να τερματίσει τρίτος πάνω από τον Ατρόμητο και τον σημερινό του αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το δεδομένο κάνει το αποψινό παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους πράσινους και αναμένω να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό αντιμετωπίζοντας το ακριβώς σαν μεγάλο ντέρμπι. Δεύτερο δεδομένο είναι πως ο Αστέρας εμφανίζεται ασταθής εκτός έδρας μην έχοντας καταφέρει να κερδίσει ούτε με τον ΟΦΗ ούτε με τον Πλατανιά. Τέλος η απουσία του Ράγιος φαίνεται πως έχει στοιχίσει επιθετικά και το να επαναληφθεί η τόσο επιτυχημένη περσινή χρονιά έχει γίνει κάπως δύσκολο. Το 2,15 του άσσου είναι η πρώτη πραγματική τιμή φέτος για τον Παναθηναϊκό και όχι τα 1,50 & 1,60 που προσφερόταν στα προηγούμενα παιχνίδια και το ποσοστό αυτό αξίζει να το διεκδικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου