Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ GOALS!!!

  Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια του πάμεCopa!!! Πέρασε και αυτή η Ευρωπαϊκή εβδομάδα οι οποία μας άφησε με γεμάτες τσέπες!!! Για δεύτερη αγωνιστική το Champions League σας πρόσφερε απλόχερα τα κέρδη!!! Τρίτη και Τετάρτη χαιρόμασταν να σας βλέπουμε να περνάτε από το ταμείο!!!
  Στο σημερινό κουπόνι τώρα, παρατηρούμε πολλά αμφίρροπα παιχνίδια και θα έλεγα πως είναι καλή ευκαιρία για να παίξουμε με το over και το Goal/Goal.


150  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ  Goal/Goal  1,55   (3-1)

Η Σίτι μετά την μεγάλη νίκη επί της συμπολίτισσας  Γιουναϊτεντ  πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με δυο συνεχόμενες τριάρες από την Άστον Βίλα και την Μπάγερν μεσοβδόμαδα. Ο Χαρτ είναι κάτι παραπάνω από ντεφορμέ και η άμυνα του δεν τον βοηθά καθόλου, γεγονός που δίνει μεγάλες πιθανότητες, στην πολύ καλή τελευταία επίθεση της Έβερτον να σκοράρει κόντρα στους "πολίτες", με τους Mπάρκλεϊ και Λουκάκου να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι. Ομάδα με επιθετικές αρετές η ομάδα του Μαρτίνεζ αλλά με αρκετά κενά στην άμυνα της και οι γηπεδούχοι που θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα δύσκολα θα τα αφήσουν ανεκμετάλλευτα. Η παράδοση πάντως ευνοεί την Έβερτον με το εντυπωσιακό 9-1-1 στα τελευταία 12 μεταξύ τους.


169 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  4-6 Goal  2,20   (2-0)

Μέχρι τώρα οι έδρες στην Μπουντεσλίγκα μοιάζουν απόρθητα κάστρα με τους άσσους να κυριαρχούν στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Μια τέτοια έδρα είναι και αυτή της Γκλάντμπαχ και η Μπορούσια, που κέρδισε εύκολα την Μαρσέιγ μεσοβδόμαδα, αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι έχουν 7 στα 7 !!! over μέχρι τώρα και δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα να πατήσουν φρένο. Το να μην σκοράρουν στην έδρα τους μοιάζει αυτή την περίοδο απίθανο αφού μετρά το απόλυτο με 3 στα 3 και με σύνολο σκορ 11-2!!! Παρ' όλα αυτά η Ντόρτμουντ αν και παραδοσιακά δυσκολεύεται σ' αυτό το γήπεδο κερδίζοντας για τελευταία φορά πριν τέσσερα χρόνια παραμένει το φαβορί του αγώνα και θα κυνηγήσει την νίκη. Τα προηγούμενα πέντε μεταξύ παιχνίδια με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ είχαν χαμηλά σκορ αλλά σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ένα σπουδαίο και αμφίρροπο ντέρμπι με πολλά γκολ.


176 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  Over 1,75    (1-2)

Η νεοφώτιστη Κάρντιφ πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Σίτι με 3-2 στην έδρα της και μετά ακολούθησαν δυο ισοπαλίες και μια ήττα για να πάρει και το πρώτο της διπλό κόντρα στη Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Έως τώρα παρ' όλο που οι περισσότεροι περίμεναν να τη δούνε να αγωνίζεται πολύ επιθετικά ο προπονητής της  Κορνέλιους έχει επιλέξει να παίξει πολύ συντηρητικά για τα δεδομένα της Premier League καταφέρνοντας να μαζέψει 8 βαθμούς έως τώρα. Σήμερα πάντως απέναντι στη Νιούκαστλ θα πρέπει να επιτεθεί και κόντρα σ' αυτή την άμυνα των ανθρακωρύχων δεν θα πρέπει να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ταλέντο επιθετικά αλλά δέχονται πανεύκολα τα γκολ. Στην συμπεριφορά της Νιουκάστλ θα βασιστούμε για να μας επιβεβαιώσει ακόμα ένα over.


248 ΚΙΕΒΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ Goal/Goal  1,65   (0-1)

Σπουδαίας σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που έχουν μείνει χαμηλά στην βαθμολογία από νωρίς. Κακές επιδόσεις και από τους δύο με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε τον πρώτο τους βαθμό εκτός έδρας. Για να έχουν ελπίδες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα καθώς με την αναξιόπιστη άμυνα που διαθέτουν, δεχόμενη 10 γκολ έως τώρα εκτός, δύσκολα θα καταφέρουν κάτι και σήμερα. Ζωτικής σημασίας και για τους γηπεδούχους το ματς αυτό με νίκη θα πάρουν βαθιά ανάσα και αναμένεται να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Κακοί και αυτοί αμυντικά αν δώσουν χώρο η πιο ποιοτική Αταλάντα θα το εκμεταλλευτεί. 


257 ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ  4-6 Goal 2,20   (Αναβλήθηκε)

Η Ντε Χααγκ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα νικώντας σε εξ' αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη την Φίτεσε με 2-1. Η ασταθής άμυνα της δέχτηκε και πάλι γκολ όπως και σε όλα τα τελευταία 8 παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι πολύ δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν απέναντι σε τέτοια άμυνα. Η ομάδα του Φαν Μπάστεν παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν έχει ηττηθεί ακόμη εκτός έδρας. Λογικά θα πάρει και αυτό το τρίποντο σκοράροντας αρκετές φορές για ένα ακόμη over, έχοντας 6 συνολικά ως τώρα όπως επίσης και η Ντε Χααγκ. Αν βοηθήσουν και οι γηπεδούχοι μπορεί να επιβεβαιωθεί το 4-6 γκολ. * Το γήπεδο παραμένει σε κακή κατάσταση και η διεξεγωγή του αγώνα θα αποφασιστεί μετά από επανέλεγχό του.


267  ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΛΕΟΥΒΕΝ 4-6 Goal 2,20   (1-0)

Εδώ δεν νομίζω πως χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση η επιλογή μας αφού οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι καταιγιστικοί τελευταία πετυχαίνοντας δυο διαδοχικές τεσσάρες  και μάλιστα η μία κόντρα στην Άντερλεχτ. Ακόμη και στο φτωχό 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής εκτός έδρας με τη Μονς  έχασε σωρεία ευκαιριών έχοντας και ένα δοκάρι. Κόντρα στην αδύναμη Λέουβεν αναμένεται ένα εύκολο απόγευμα . Πάντως και οι φιλοξενούμενοι που έχουν δεχτεί 14 τέρματα εκτός, σκόραραν 8 φορές μακριά από την έδρα τους και μπορούν και αυτοί να βοηθήσουν στη διαμόρφωση μεγάλου σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου