Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

   Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας. Λίγο βαρετή η εβδομάδα που πέρασε χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά η Παρασκευή των προκριματικών του Mundial έφτασε και ελπίζουμε να μας αποζημιώσει με σπουδαία παιχνίδια και μια θετική εξέλιξη για την Εθνική μας.
   Κάποιοι που προσωπικά δεν τους καταλαβαίνω κοιτoύν με πολύ μεγάλο αρνητισμό την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, "δεν είμαστε για Μουντιάλ" και "που πάμε με αυτούς τους παίκτες" κτλ. Τα ίδια ακούω χρόνια τώρα και όμως τα παιδιά της Εθνικής τους διαψεύδουν συνέχεια. Η ομάδα αυτή είναι ίσως ότι πιο υγιές έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ  και οργανωτικά και σε ποιότητα ποδοσφαιριστών όσο κι αν κάποιοι δεν το βλέπουν. Δείτε μόνο την παγκόσμια κατάταξη μας σήμερα, 12η στον κόσμο!!! Και φυσικά αξίζουμε να πάμε στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας και θα πάμε είτε μας κάνει τη χάρη η Βοσνία και στραβοπατήσει είτε μέσω μπαράζ, θα πάμε και θα δώσουμε το δικό μας χρώμα.
   Πάμε στις σημερινές μας προτάσεις που θα είναι δύο ισοπαλίες από τον ίδιο όμιλο.


103 ΑΡΜΕΝΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  Χ 3,20   (2-1)

Οι Αρμένιοι έχουν μείνει 5 βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρουν να πάνε στη διαδικασία των μπαράζ. Ωστόσο οι πάντες δηλώνουν πως θα διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους  αναλογεί. Από την άλλη οι Βούλγαροι έχουν την τύχη στα χέρια τους και πολύ πιο ρεαλιστικό στόχο, καθ' ότι στη δεύτερη θέση έναν βαθμό πάνω από την Δανία. Θέλουν όσο τίποτε άλλο αυτό το διπλό αλλά δεν μπορούν εκτός έδρας. Μόνο τη Μάλτα έχουν κερδίσει μακριά από την χώρα τους και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η Αρμένιοι που διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μικιταριάν, Οζμπιλίζ και Μοβσισιάν δύσκολα θα τα καταφέρουν.


117 ΔΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ  Χ 3,20  (2-2)

Οι Ιταλοί για άλλη μια φορά καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες. Όσοι παρακολουθείτε την Σκουάτρα Ατζούρα θα έχετε υπ' όψιν την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα προκριματικά για τις μεγάλες διοργανώσεις διακινδυνεύοντας σπάνια μια τυχόν αποτυχία. Έτσι και τώρα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες είναι ήδη στα γήπεδα τις Βραζιλίας. Το κίνητρο λοιπόν υπάρχει μόνο από την πλευρά των Δανών που είναι τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τους Βούλγαρους και από τους οποίους περιμένουν ένα στραβοπάτημα. Όμως η ομάδα των Δανών έχει κατέβει επίπεδο και παρ΄ ότι παραμένει αξιοπρεπέστατη στερείτε της ποιότητας που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Στην έδρα τους δεν έχουν κερδίσει ακόμα και απέναντι στους αδιάφορους μεν, πάντοτε σοβαρούς και πολύ πιο ποιοτικούς δε Ιταλούς, θα έχουν δύσκολο έργο, η πίεση και το άγχος δύσκολα θα ξεπεραστεί από τους μέτριους ποδοσφαιριστές που διαθέτει και θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου