Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

   Καλησπέρα φιλαράκια! Αν και η δική μας βασική επιλογή δεν επιβεβαιώθηκε χθες, για μια ακόμα αγωνιστική το Champions League μας πρόσφερε απλόχερα κέρδη με αξιοσέβαστες αποδόσεις. Πάντως η δική μας βασική πρόβλεψη χάθηκε παρ' όλη την πίεση που άσκησε η Άρσεναλ κυνηγώντας τη νίκη καθώς δέχτηκε το γκολ από τον Λεβαντόφσκι κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια υποδειγματική όμως αντεπίθεση.
   Για απόψε η επιλογή μας θα είναι και πάλι από το Νησί. Η Μάντσεστερ ψάχνεται και το σημερινό παιχνίδι ενδείκτυται για μια νίκη αναπτέρωσης ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.


141 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ  Χημ. 1τελ. 4,30  (1-0ημ 1-0τελ.)

Η Γιουνάιτεντ περνά μια φάση περίεργη που ελέω της αλλαγής προπονητή μετά από τόσα χρόνια είναι απόλυτα λογική. Η ομάδα διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και η εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια κυρίως στην Premier δεν είναι ανάλογη της αξίας τους. Στο Champions League πάντως δεν έχει πληρώσει τη μετριότητα της και μετρά μια νίκη με την Λεβερκούζεν και μια ισοπαλία εκτός έδρας με τη Σαχτάρ. Απόψε αν μη τι άλλο θέλει τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους αφού είναι ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει αν θέλει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Σοσιεδάδ πάντως είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα αφού με τις εμφανίσεις αποδεικνύει πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εδώ. Και στα προκριματικά κόντρα στη Λυών αλλά και στα δύο ματς στους ομίλους έπιασε πολύ καλή απόδοση και κυρίως επιθετικά έδειξε σπουδαίες αρετές. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να εμφανιστεί χωρίς άγχος με σκοπό την καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα έχουν οι γηπεδούχοι για ένα θετικό αποτέλελσμα. Το μεγάλο μειονέκτημα των φιλοξενουμένων σε σχέση με τη Γιουνάιτεντ είναι η απειρία σε αυτό το επίπεδο, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι σε όσο κακή κατάσταση και να είναι έχουν τη στόφα της μεγάλης ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία του ημιχρόνου με πίστη στη Σοσιεδάδ πως μπορεί να αντέξει για 45 λεπτά αλλά όχι και μέχρι το τέλος του αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου