Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

Καλημέρα φιλαράκια. Ελπίζω να απολαύσατε εχθές το el clasico και να βγήκατε κερδισμένοι από τα πονταρίσματα σας. Για σήμερα σας προτείνω τρεις ισοπαλίες που σ' ένα συστηματάκι 2/3 μπορεί να μας βγάλει κερδισμένους.



318  ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ  Χ 3,15  (2-0)

 Ομάδες κολλημένες με τις ισοπαλίες και οι δύο, με ένα μόλις βαθμό να τις χωρίζει στον πίνακα της βαθμολογίας. Τυχερή η Μπορντό την Πέμπτη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ πήρε την νίκη στο τέλος του παιχνιδιού και ίσως η κούραση παίξει αρνητικό ρόλο γι αυτήν. Η Μονπελιέ προετοιμάστηκε ανενόχλητη για το σημερινό ματς αλλά δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας μετρώντας τρία Χ και μια ήττα. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ξεφύγουν από το αγαπημένο του αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες ούτε αυτήν την αγωνιστική.

320 ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  Χ 3,05   (1-2)

Από δύο μεγάλα διπλά προέρχεται ο Άρης, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όμως φέτος βγάζει άγχος, μετρώντας 0-2-1. Γεμάτο το απουσιολόγιο των κιτρίνων μετά τα τραγελαφικά που έγιναν από τον διαιτητή Βοσκάκη στη Βέροια. Σημαντικοί παίκτες όπως Αγκάνθο και ο Πουλίδο δεν θα είναι διαθέσιμοι για το Άρη που δεν έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τέτοιες σημαντικές μονάδες για το σύνολο του. Ο Πλατανιάς είναι μια μαχητική ομάδα και θα διεκδικήσει ότι του αναλογεί με την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι να είναι γι αυτόν ένα θετικό αποτέλεσμα.


350 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  Χ 3,35  (4-1)

Δυνατή παρουσιάζεται έως τώρα η Βιγιαρεάλ και ιδιαίτερα στην έδρα της που έχει μόλις μία ισοπαλία και αυτή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη η Βαλένθια δείχνει να ανακάμπτει και έρχεται από ένα εντυπωσιακό 5-1 την Πέμπτη στο Europa League κόντρα στην Σεν Γκαλεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και στα τέσσερα ματς που έδωσαν μακριά από το Μεστάγια. Τοπικό ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι και η ισοπαλία με γκολ και από τους δύο μοιάζει πολύ πιθανή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου