Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ...

   Καλησπέρα φιλαράκια!!! Τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια δεν είμαστε σε φόρμα γι αυτό και αποασίσαμε να αλλάξουμε τακτική... Και αφού ούτε οι ισοπαλίες ούτε το παιχνίδι με Goals μας πάει δεν θα επιμείνουμε και θα προσανατολιστούμε σε πιο συντηρητικό παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι φυσικά όσον το δυνατόν περισσότερα ταμεία!!! Αποφασίσαμε επίσης να κινηθούμε και λίγο πιο πονηρά εξασφαλίζοντας τις προτάσεις ενός συνδρομητικού site (81% ποσοστά επιτυχίας!!) ώστε να μοιραζόμαστε μαζί σας δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος τα προγνωστικά του..!!! Πάμε λοιπόν για μια νέα αρχή από σήμερα με το λεγόμενο βασικό δίδυμο!!!

105 ΡΕΝ - ΝΑΝΣΙ  1 1,50  (1-1)

Σούπερ ψυχολογία στη Ρεν, που επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό με το 0-5 στην έδρα της Τουλούζ και είναι από τις ομάδες που μπορούν να προχωρήσουν σε τέτοιους θεσμούς. Η Νανσί μετά την αλλαγή προπονητή πήρε νίκες που την ανέβασαν και ψυχολογικά και βαθμολογικά ωστόσο οι γηπεδούχοι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο κύπελο και δεν θα επιτρέψουν ομάδα μικρότερης κατηγορίας να τους αποκλείσει τόσο νωρίς...

115 ΛΕΣΤΕΡ - ΦΟΥΛΑΜ  Χ2Δ 1,50   (4-3)

Εξαιρετική η πορεία της Λέστερ μέχρι στιγμής στην Τσάμπιονσιπ, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε τροχιά ανόδου. Πολύ σταθερές εντός έδρας οι «αλεπούδες», ωστόσο δύσκολο να πονταριστούν σε τιμές φαβορί απέναντι σε ομάδα της Πρέμιερ. Προβληματισμός εκ νέου για τον Μάρτιν Γιολ, που μπορεί σε καμία φάση της σεζόν μέχρι στιγμής να μην έχει δει την ομάδα του πραγματικά καλή, ωστόσο προερχόταν από δύο σερί νίκες, που της είχαν δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Εννέα γκολ σε ισάριθμα ματς μετρούν στο ενεργητικό τους οι «κότατζερς», που έχουν πανηγυρίσει δύο διπλά σε τέσσερις εξόδους φέτος (2-0-2).

Και το Σούπερ Δίδυμο.......

119 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ  2 1,90  (1-1)

Με σκοπό να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, η Ίντερ ταξιδεύει 50 χιλιόμετρα για να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι ερχόμενοι από ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά και στις 2 εστίες  κέρδισαν με 4-2 εντός έδρας την Βερόνα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και επέστρεψαν στις νίκες.Γενικά φέτος είναι πολύ αξιόπιστοι και ακόμα και στα παιχνίδια που ηττήθηκαν είχαν αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις. Πολύ κακή εμφάνιση για την Αταλάντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σαμπντόρια της προηγούμενης αγωνιστική και δίκαιη ήττα με 1-0. Προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις δίνοντας χώρο στην αντίπαλο της και ανοίχτηκε να σκοράρει αφού δέχτηκε το γκολ και έμεινε με 10 παίκτες χωρίς αποτέλεσμα.


124 ΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ  1 1,80  (2-0)

Ντέρμπι της Βρετάνης, με τη Ναντ φέτος να είναι ανώτερη και με ισχυρή έδρα (4η θέση στο πρωτάθλημα, 4-0-2 εντός έδρας με γκολ 9-3). Η Λοριάν παλεύει για τη σωτηρία της και εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-0-6 με γκολ 3-12. Λογικός ο άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου