Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΟ Over & ΈΝΑ ΔΙΠΛΟ

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους μας! Πλήρες πλέον το κουπόνι μας με την επανέναρξη της Bundesliga, ένα από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα. Ωστόσο καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά την χειμερινή αυτή διακοπή. Αν θα επέλεγα πάντως ένα σημείο αυτό θα ήταν ο άσσος της Στουτγκάρδης στο 1,90 παιχνίδι που προσφέρεται και για Live στοίχημα. Πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια που ξεχωρίσαμε...

206 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  Over 1,90   (1-0)

Από δύο συννεχόμενα Χ ο Ατρόμητος, πολύ άτυχος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα έπρεπε να του δωθεί και ένα πέναλντι το οποίο είναι να απορείς πως δεν σφυρίχτηκε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολύ κακό φέτος Άρη και η ισοπαλία μόνο άσχημο αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί. Σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ ο οποίος έχει πολλά προβλήματα μετά την διακοπή των εορτών, ήρθε και η παραίτηση του Τσιώλη και είναι πλέον και αυτός από τους σοβαρούς υποψηφίους για υποβιβασμό. Σήμερα ο Ατρόμητος θα ψάξει το ξέσπασμα και η ομάδα των Ιωαννίνων δεν νομίζω πως θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση και θα επιλέξουμε το καλοπληρωμένο over ποντάροντας στους γηπεδούχους για το μεγάλο σκορ.


209 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΒΙΓΓΙΑΡΕΑΛ  2 1,85   (1-0)

H Bαγιαδολίδ πάλεψε τη Δευτέρα το ματς με την Μπιλμπάο, αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.  Άφησε πολλές δυνάμεις σ΄αυτόν τον αγώνα και σήμερα κόντρα σε μια πολύ  ποιοτική ομάδα, ενδεχομένως να μην είναι τόσο φρέσκια. Από την άλλη,  η Βιγιαρεάλ έχει πάρει  πάλι τα πάνω της και διεκδικεί με αξιώσεις την τέταρτη θέση.


217 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Οver 1.90  (1-0)

 Εμφατική νίκη στην Βέροια για το τριφύλλι που αν πιάσει καλή απόδοση η επίθεσή του είναι εντυπωσιακή στα περισσότερα παιχνίδια έως τώρα με το μεγάλο αδύνατο σημείο του παραμένει η αμυντική του λειτουργία. Ακόμη λοιπόν και με τον σημερινό αντίπαλο του τον Πλατανιά η αμυντική του γραμμή μόνο το αίσθημα σιγουριάς δεν εκπέμπει. Ακόμα πάντως και αν ο Πλατανιάς δεν μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά του «τριφυλλιού», οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να φέρουν μόνοι τους το over.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου