Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

PREMIER LEAGUE ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ PRIMERA

Καλημέρα φιλαράκια μας! Κουπόνι από τα λίγα αυτό το Σαββατοκύριακο με πολλές επιλογές, οι περισσότερες προσφερόμενες σε δυάδες. Σπουδαία παιχνίδια με το ντέρμπι της Primera μεταξύ των πρωτοπόρων Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί και να τραβά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παιχνίδι τριπλή, με πολλές επιλογές και στα ειδικά στοιχήματα που ίσως έχουν μικρότερο βαθμό δυσκολίας. Προσωπικά δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους αν και θα το αφήσω έξω από τις βασικές μου επιλογές και θα πάρω κάποιο ποντάρισμα στο Live.


Πάμε λοιπόν στις σημερινές μας προτάσεις που προέρχονται από την Premier league...


119 ΧΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ  2 1,45 & ΝοGoal 1,70  (0-2)

Εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό η Τσέλσι έχει αρχίσει να ρολάρει και μοιάζει να βρίσκεται στην αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης της για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Πολλές επιλογές στο σπουδαίο ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Μουρίνιο και ως τώρα το διαχειρίζεται άψογα. Ακόμα και το 1,45 στο σημερινό διπλό έχει την αξία του. Παιχνίδι στηριζόμενο στην καλή ομαδική άμυνα δεν επιτρέπει στο αντίπαλο να πάρει πρωτοβουλία, πιθανότερο σήμερα η αξιόμαχη Χαλ να επικεντρωθεί περισσότερο στην δική της άμυνα και δύσκολα να βρει τρόπο να σκοράρει..

128 ΦΟΥΛΑΜ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  1 2,05  (1-4)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για τους γηπεδούχους με το τεχνικό τους Μέλενστιν να δηλώνει πως το σημερινό παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα του. Με μια νίκη σήμερα η Φούλαμ εδραιώνει για τα καλά τη θέση της μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού ειδικά αν ηττηθεί η Κρίσταλ Πάλας από την Τότεναμ και αφήνει για τα καλά μακριά της την ουραγό και σημερινή της αντίπαλο Σάντερλαντ. Τυχεροί στην νίκη τους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και μοιάζουν να το έχουν αποδεχτεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου