Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Καλημέρα φίλοι μας! Να μας συγχωρείτε για την απουσία μας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά κάποιες υποχρεώσεις μας κράτησαν μακριά από τη διαδικτυακή μας γωνιά. Πάντως ξεκινώντας από σήμερα, με όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης να βρίσκουν ρυθμό και τις ομάδες να δείχνουν τα πρώτα δείγματα γραφής μπορούμε και 'μεις να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα μας για τα πονταρίσματα που επιλέξαμε.


148 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΑΟΥΕ  1 1,65   (2-0)


Εξαιρετικό το ξεκίνημα των νεοφώτιστων με δύο νίκες και μία ισοπαλία παραμένουν αήττητοι και ήδη  μας έδειξαν πως από την έδρα τους δεν θα περνά κανείς εύκολα. Η Άουε από την  άλλη ξεκίνησε καταστροφικά τη σεζόν με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με 1-10 παθητικό! Απόρροια αυτού ήταν να προέβει σε μαζικές αλλαγές σε όλα τα πόστα, από αυτό του προέδρου έως του προπονητή. Δεν ξέρουμε πόσο αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν προς το θετικό την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο αλλά η έως τώρα παρουσία των δύο ομάδων μας δείχνει άσσο!

177 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  1 1,70   (4-0)


Αφού ήρθε η πρώτη νίκη κόντρα στη Γούεστ Χαμ έφτασε η ώρα και για την πρώτη εντός έδρας νίκη για τους "Άγιους". Πλήρες το ρόστερ των γηπεδούχων με σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης την ώρα που η Νιουκάστλ ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία πουλώντας παίχτες με την κόντρα οπαδών διοίκησης να μεγαλώνει. Πολλές απουσίες και σήμερα για τους φιλοξενούμενους με την εικόνα των πρώτων αγωνιστικών να μην δίνει και πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τους "Ανθρακωρύχους".

179 ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ  Goal/Goal 1,75   (4-2)

  
Μάλλον δικαιώνεται ο Μουρίνιο όταν δήλωνε πέρυσι πως διαθέτει μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δημιουργεί φάσεις αλλά δεν έχει τον επιθετικό που θα σκοράρει εύκολα. Πίεσε για μεταγραφή ήθελε τον Φαλκάο, τον Ιμπρα, τον Καβάνι αλλά τελικά βρήκε ίσως τον ιδανικότερο. Ο Ντιεγκο Κόστα με το καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του. Η επίθεση των "Λονδρέζων" πετάει φωτιές με Αζάρ και Φάμπρεγκας και αναμένεται άλλο ένα επιθετικό κρεσέντο από τους παίκτες του Πορτογάλου κόουτς. Από την άλλη και στα τρία παιχνίδια φάνηκαν αρκετές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία των "Μπλε" και  δεν θα είναι έκπληξη να δεχτούν και σήμερα τέρμα από την συγκάτοικο της στην κορυφή της Βαθμολογίας Σουόνσι που ξεκίνησε και αυτή εξαιρετικά με τρία στα τρία και την τρομερή μεσοεπιθετική της γραμμή να αποδίδει τα μέγιστα έως τώρα.


255 ΡΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ  Goal/Goal 1,70   (1-1)


Δύσκολή η αποστολή της Παρί σήμερα στη Βρετάνη κόντρα στη Ρεν που στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Εβιάν πέτυχε το εντυπωσιακό 6-2. Από την άλλη ακόμα και με αυτούς τους συμπαίκτες ο Ίμπρα παραμένει μια ομάδα μόνος του! Στην επιστροφή του Σουηδού (έκανε χατ-τρικ) διέσυρε την Σεντ Ετιέν με 5-0 και ενώ την προηγούμενη αγωνιστική που απουσίασε είχε παραχωρήσει ισοπαλία στην Εβιάν. Μετράει δύο διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας και απέναντι στη Ρεν θα ψάξει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο σε έναν μαραθώνιο που αρχίζει από το Σάββατο αφού τις επόμενες 23 μέρες θα δώσει 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Εμείς θα προτιμήσουμε το αμφισκόρ σ ένα ανοιχτό ως προς το τελικό αποτέλεσμα παιχνίδι.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου