Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΔΡΕΣ & ΓΚΟΛ

Καλημέρα φιλαράκια! Με την κάβα γεμάτη από τις χθεσινές επιλογές μας πάμε και σήμερα να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή... τώρα που έχουμε "ρέντα"!


329 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΙΡΟΝΑ  Goal/Goal 1,65   (1-1)


Αήττητες αμφότερες με δύο βαθμούς διαφορά μπροστά οι φιλοξενούμενοι. Σκοράρει και δέχεται η Σπόρτινγκ Χιχόν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με 5-3 στα γκολ. Από την άλλη επίσης πέντε γκολ έχει πετύχει και η Χιρόνα δεχόμενη όμως μόνο ένα. Σε γενικά πλαίσια ισοδύναμες μοιάζουν οι ομάδες και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις ότι τους αναλογεί στη φετινή σεζόν της Segunda Division. Στο σημερινό παιχνίδι θα εμπιστευτούμε τις επιθέσεις των δύο ομάδων και θα επιλέξουμε το αμφισκόρ.


336 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ  Over 1,55  (3-2)


Με τον πρώτο λόγο να έχει ξεκάθαρα η έδρα ίσως το 1,90 του άσσου να αξίζει και αυτό την προσοχή μας. Πάντως η αστάθεια των αμυντικών γραμμών και των δύο ομάδων και η  συνέπεια τους στο Goal/Goal μας οδηγεί στο Over, ακόμα και με μικρότερη απόδοση.  6-2 Μετρά στα γκολ η Γιουνγκ Μποϊς εντός έδρας 2-6 η Λουκέρνη εκτός.


365 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1  1,50   (3-1)


Από το εντυπωσιακό 3-0 κόντρα στη Μάλαγα έρχεται η Βαλένθια που έχει ξεκινήσει δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο. Η μεταγραφή του Νεγκρέδο προσθέτει ποιότητα και η χρονιά μοιάζει πολύ πιο ελπιδοφόρα από την περσινή. Η Εσπανιόλ ξεκίνησε με ισοπαλία εκτός έδρας αλλά ηττήθηκε από την Σεβίλη στο τελευταίο παιχνίδι εντός. Από το σημερινό παιχνίδι λίγα πράγματα μπορεί να διεκδικήσει και 'μεις θα πάμε με την ποιότητα των γηπεδούχων. Άλλωστε ακόμα και στις άσχημες περιόδους των "νυχτερίδων" από το Μεστάγια κανείς δεν περνούσε με ευκολία.


368 ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΕΝΑΦIΕΛ  1  1,55   (2-0)


Με δύο σερί νίκες έρχεται η Μαρίτιμο που βλέπει το ρόστερ της σίγα σιγά να βρίσκει το ρυθμό του. Αδύναμη η Πεναφιέλ με τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές πού δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Δυνατή επιλογή ο άσσος.



1 σχόλιο: