Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Καλημέρα φιλαράκια μας! Μετά από ένα απολαυστικό ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκό τριήμερο και με τα περισσότερα φαβορί να επιβεβαιώνουν την υπεροχή τους χαρίζοντάς απλόχερα κέρδη, πάμε γι άλλο ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο. Αρκετά υψηλός ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού κουπονιού πάντως, αφού αν παρατηρήσατε η πλειοψηφία των παιχνιδιών προσφέρεται με μοιρασμένο σετ αποδόσεων.


167 ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ  1 1,50   (2-2)

Με τρία στα τρία και εξαιρετικά πειστικές εμφανίσεις πορεύεται η Περούτζια και φυσιολογικά βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Μάλιστα η τρείς νίκες ήρθαν κόντρα σε ομάδες που στοχεύουν ψηλά και η σημερινή αντίπαλος της μόνο τέτοια δεν είναι, με μόλις ένα βαθμό και έχοντας πετύχει ένα τέρμα στις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Δικαιολογημένος ο άσσος σε τόσο χαμηλή απόδοση.


186 ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ   1,40   (2-2)

Ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας και σ' αυτό το ζευγάρι. Καλό ξεκίνημα για τα "καναρίνια", είναι από τα φαβορί για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αναιμική η Μπέρμιγχαμ παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας και με 1-7 παθητικό. Δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί η ανωτερότητα των γηπεδούχων.


293 ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1 2,80  (0-1)

Καταπληκτικό το "μομέντουμ" της Μίλαν ερχόμενη από το εντυπωσιακό 4-5 εκτός έδρας επί της Πάρμα όπου ξεχώρισε το φανταστικό γκολ του Μενέζ. Ανοιχτό ποδόσφαιρο από τους "Ροσονέρι" ως τώρα θα τους εμπιστευτούμε κόντρα στο σφιχτό παιχνίδι των Γιουβεντίνων.  Σχετικά εύκολα επιβλήθηκε της Μάλμε με 2-0 την Τρίτη η "Μεγάλη Κυρία", ωστόσο η Μίλαν  μη έχοντας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει ένα σχετικό πλεονέκτημα. Σημαντική η απώλεια του Πίρλο ο οποίος σε τέτοια παιχνίδια παίζει καθοριστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου