Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ

Καλημέρα φίλοι μας! Τραγικές αποδείχθηκαν οι επιλογές μας χθες. Και άντε για τον άσσο της Μίλαν συνειδητά ρισκάραμε αλλά τ' άλλα δύο σημεία σπάσαν κόντρα σε πολύ κατώτερες ομάδες. Ελπίζουμε σήμερα σε πιο νορμάλ εξέλιξη των παιχνιδιών ώστε να επανορθωθεί η χθεσινή ζημιά.


326 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ  1 1,90   (3-2)

Από δύο συνεχόμενα διπλά έρχεται η Φορτούνα με εξαιρετικές εμφανίσεις βρίσκοντας το ρυθμό της και στοχεύοντας στην πρώτη φετινή νίκη στο “Εσπρίτ Αρίνα”. Η Χαϊντενχάιμ έχει στηριχθεί στην έδρα της ως τώρα, εκτός παρουσιάζεται αδύναμη και ο άσσος του 1,90 έχει αξία.


330 ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  2 1,45  (5-3)

 Μετά τις απανωτές αποτυχίες στις πρώτες αγωνιστικές η Γιουνάιτεντ έδειξε την εικόνα που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της. Φαλκάο και Ντι Μαρία είναι η σπουδαιότερες μεταγραφές των κόκκινων διαβόλων τα τελευταία χρόνια και μ' αυτούς η ποιότητα του ρόστερ ανεβαίνει κατακόρυφα. Μια δεύτερη νίκη θα δώσει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μια νέα ομάδα όπως είναι η Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή. Η Λέστερ έχει αποδειχθεί σκληροτράχηλη μέχρι τώρα και σίγουρα θα θέλαμε την τιμή του διπλού λίγο μεγαλύτερη. Ωστόσο θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Φαν Γκάαλ.


392 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2 2,05  (2-3)

Δυο συνεχόμενα στραπάτσα για τους "πράσινους" και η αλήθεια είναι πως δεν αποτέλεσε και ιδιαίτερη έκπληξη. Η μετριότητα αρκετών ποδοσφαιριστών μπορεί πολλές να καλύπτεται από την ομαδικότητα και την διάθεση που δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια όμως είναι φυσιολογικό να έρχονται και οι κακές εμφανίσεις και οι ήττες ιδιαίτερα όταν απουσιάζει ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας ο Μάρκους Μπέργκ. Η ανάγκη για αντίδραση είναι επιτακτική για την ομάδα του Αναστασίου και υπάρχει το σύνολο και οι προϋποθέσεις για να φύγει με το διπλό από τα Χανιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου