Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΟ GOAL/GOAL & ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ

Καλημέρα φιλαράκια μας! Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι μας και ΄μεις ξεχωρίσαμε τα παρακάτω παιχνίδια.


316 ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΟΥΜΠΑΝ  Goal/Goal 1,60   (2-2)

Mε εξαιρετική ευκολία σκοράρει η Ντιναμό Μόσχας με 21 γκολ σε 8 αγώνες έως τώρα, κάτι που διαπιστώσαμε και στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Europa League, όπου πέτυχε δύο γκολ και είχε και δύο δοκάρια χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Πάντως παρουσιάζεται και λίγο αφελής στην άμυνα της αφού στα περισσότερα παιχνίδια της έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα. Σφιχτή ομάδα η Κουμπάν με μόλις 4 goal παθητικό αλλά εμείς θα επιλέξουμε το αμφισκόρ με βάση την αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων.


318 ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  2 2,45   (2-1)

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι με μεγάλη όμως διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων με την πρωτοπόρο Λας πάλμας να εντυπωσιάζει έως τώρα παραμένοντας μάλιστα αήττητη. η Τενερίφη δεν έχει δείξει τίποτα αξιόλογο ως τώρα και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αν και η παράδοση του τοπικού αυτού ντέρμπι λέει άσσο εμείς θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα και μάλιστα με το ωραιότατο διπλό του 2,45.


322 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΛΕΙΨΙΑ  Goal/Goal  1,55  (2-2)

Σπουδαίο ματς για τη Zweite Liga με τις δύο ομάδες να είναι από αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Τριπλή το παιχνίδι, μπορεί να πάει παντού και το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.


340 ΤΟΡΙΝΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  1 2,55   (1-1)

Και οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν βρεί ακόμα το ρυθμό τους, με την Τορίνο να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κάλιαρι.Από την άλλη η Φιορεντίνα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις ένα γκολ!  Πολύ πιθανό το under σ' αυτό το παιχνίδι αλλά θα πάμε με τους γηπεδούχους που θα έχουν και το κίνητρο της πρώτης εντός έδρας νίκης. Το 2,55 του άσσου είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου