Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 Καλημέρα φιλαράκια μας. Σε φουλ ρυθμούς κινούμαστε εδώ και μια εβδομάδα καθώς μετά τις ευρωπαϊκές βραδιές προχωράμε ακάθεκτοι με όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται στις επιλογές μας! Πάμε λοιπόν να δούμε τα δυο σημερινα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε.


2231 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ   1 & ΟVER (Kωδ. 101)  1,92  (4-3)


  Αρκετά πίσω στην βαθμολογία έχουν μείνει οι "ασπιρίνες" και σε παιχνίδια σαν και το σημερινό η νίκη μοιάζει επιτακτική. Παρά τις απουσίες που θα έχουν οι γηπεδούχοι κόντρα σε μια τόσο κακή άμυνα όπως αυτή της Στουτγκάρδης φαντάζει απίθανο να μην σκοράρουν. Παρ΄ όλο που ο άσσος δεν πληρώνει ιδιαίτερα αφού προσφέρεται στο 1,50 μπορεί να συνδυαστεί με over και να πάρουμε απόδοση 1,92


2329 ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  1,75  (1-3)


 Η Θέλτα εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα της έως τωρα και  συγκατοικεί με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Primera. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ σ΄ένα παιχνίδι πάντως που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με τους γηπεδούχους να χάνουν σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος χωρίς να σκοράρουν και την Θέλτα να χτυπά στο τέλος του 45λέπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο παρ' όλο που αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω ισοφαρίστηκε και έκλεψε τελικά το διπλό στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Από την άλλη η Ρεάλ που έρχεται από την λευκή ισοπαλία στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ταξίδεψε στο Βίγκο για το διπλό με όπλο και την παράδοση αφού μετρά 7 νίκες και μόλις μία ήττα στις οχτώ τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Οι "Μερέγκες" αναμένεται να εμφανιστούν στο γήπεδο προσεκτικοί και υποψιασμένοι δίνοντας βάση στην αμυντική τους διάταξη κλείνοντας όσο τον δυνατόν καλύτερα τους χώρους που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Η ποίότητα των παικτών της Ρεάλ αναμένουμε να κάνει την διαφορά και εκεί θα ποντάρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου