Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΟΙ ΕΔΡΕΣ

  Καλημέρα φίλοι μας! Άλλο ένα στοιχηματικό Σαββατοκύριακο μπροστά μας και οι  διαθέσιμες επιλογές στο κουπόνι του ΟΠΑΠ μοιάζουν και πάλι ατελείωτες. Με πολύ προσοχή θα στραφούμε σε κάποιες δυνατές έδρες ώστε να έχουμε ακόμα και το απόλυτο στα πονταρίσματα μας.


2482  ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ  1 & Under (Κωδ.100) 3,65  (2-1)


  Ολοταχώς για τη Seria A οδεύει η Κάλιαρι. Θα παλέψει για την πρώτη θέση ώς το τέλος αλλά την άνοδο δύσκολα θα την χάσει. Στην έδρα της έχει το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και εκεί θα στιρηχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν για να πετύχει τον στόχο της. Η Μόντενα από την άλλη στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα δεν έχει επιδείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα και εκτός έδρας μετρά μόλις δύο ισόπαλλα αποτελέσματα και τρείς ήττες. Μαζική άμυνα αναμένεται από τους φιλοξενούμενους και όσο αντέξουν. Εκτίμηση μας είναι πως θα δυσκολέψουν τους γηπεδούχους αλλά δεν θα αποφύγουν την ήττα. Στο 1,42 πλέον ο άσσος σε συνδυασμό όμως με under πληρώνει πλουσιοπάροχα!


2634  ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ   Γκολ Γηπεδούχου & στα δύο ημίχρονα (κωδ. 263) 1,65  (5-0)



  Άτυχη στάθηκε η Παρί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μεσοβδόμαδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 1-0. Τα σπασμένα αναμένεται να τα πληρώσει σήμερα η Τουλούζ που απογοητεύει και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ιδιαίτερη αγωνιστική ανάλυση είναι περιτή, ο άσσος είναι άνευ σημασίας αλλά το ποντάρισμα στα γκολ της Παρί όχι.


2742  ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ  1 & Over  (Κωδ. 101)  2,40  (0-0)


  Αναγεννημένη η Μίλαν πέτυχε εντυπωσιακό διπλό στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο με 1-3 και έφτασε τις τρείς συνεχόμενες νίκες πλησιάζοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αποκτώντας την θετική ψυχολογία που έλειπε στα πρώτα παιχνίδια της. Με αυτοπεποίθηση στα κόκκινα λοιπόν αναμένουμε να διευρύνει το σερί της κόντρα στην κάκιστη εκτός έδρας Αταλάντα που ως φιλοξενούμενη μετρά μόλις μία νίκη , μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου