Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

  Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας! Όποιο εμφατικό επίθετο και να χρησιμοποιήσει κάποιος γι αυτό το ποδοσφαιρικό Σάββατο ενδεχομένως να μην καταφέρει να περιγράψει τον χαμό που γίνεται από τα ντέρμπι που περιέχει το σημερινό πρόγραμμα! Η δική μας μάχη των αιωνίων, El Clasico στην Primera, Manchester City Liverpool στην Premier League, Shalke Bayern στην Bundesliga, Juve εναντίον Milan το βράδυ στο campionato και τέλος ακόμα και στην Πορτογαλία το Sporting Benfica έχει την αίγλη του...!!



2138 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1ΧΔ 1,40


  Το πιο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας αναμφισβήτητα είναι το El Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάρτσα! Οι Καταλανοί  γι άλλο ένα παιχνίδι θα παρουσιαστούν χωρίς τον Λίο Μέσι ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί και παρ' όλο που οι συμπαίκτες του έχουν μάθει να ζούν με την απουσία του εδώ και καιρό, σ' ένα ματς σαν το σημερινό η συμμετοχή του θα άλλαζε τα δεδομένα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα με 3-2 από την Σεβίλλη σ ένα μάτς που μπήκε εντυπωσιακά έχασε ευκαιρίες προηγήθηκε αλλά μετά το 30' οι Σεβιγιάνοι πήραν μπροστά και η άμυνα των Μαδριλένων δεν αντιστάθηκε δεχόμενοι τρία γκολ. Σήμερα το παιχνίδι πέρα από το γόητρο έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς με διπλό η Μαρτσελόνα θα ξεφύγει με έξι βαθμούς κάτι που η Ρεάλ δεν νομίζουμε να επιτρέψει ειδικά αγωνιζώμενη στην έδρα της.


2140  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1 1,57


  Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να προσπαθεί να αλλάξει κάποια δεδομένα στη Λίβερπουλ όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει το επίπεδο της πρωτοπόρου Σίτι η οποία είναι καλύτερη ομάδα και αυτό δύσκολα θα αλλάξει φέτος. Εχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και εύκολα ή δύσκολα εκτιμάμε πως θα φτάσουν στη νίκη. Για τους πιο τολμηρούς ο άσσος σε συνδυασμό με Over δίνει απόδοση 2,25. Η ευκολία της Σίτι στο σκοράρισμα και οι κενοί χώροι που ενδεχομένως αφήσει στην πάντα επικίνδυνη επιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων συνηγορούν σε παιχνίδι με αρκετά γκολ.


2145 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1ο Γκολ Μετά το 30' (κωδ. 181)  1,95

                                                                                                                                                           
  Ίσως ένα από τα πιο περίεργα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων όσον αφορά την οποιαδήποτε πρόβλεψη πριν από αυτό κυρίως λόγο της αλλαγής στη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού. Μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια με τον Αναστασίου στο τιμόνι της ομάδας ο ιταλός Στραματσόνι έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή να αναλαβει τα ηνία και με το καλημέρα θα βρεθεί στο πρώτο του ελληνικό El Clasico. Η στρατηγική με την οποία αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του τριφυλλιού όπως προκύπτει από τα ρεπορταζ όλης της εβδομάδας θα είναι αμυντική καθώς ο νεαρός Ιταλός δεν έχει σχηματίσει όπως είναι λογικό πλήρη εικόνα για την ομάδα του και από τη στιγμή μάλιστα που έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ φορμαρισμένο Ολυμπιακό η επιλογή αυτή μοιάζει η πιο συνετή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ασταμάτητοι με 10 στα 10 στο πρωτάθλημα και με εντυπωσιακή πορεία ως τώρα στο Champions League έχοντας χάσει μόνο από την Bayern είναι το φαβορί του αγώνα. Η διακοπή του πρωταθήματος πάντως ίσως τον βγάλει έστω και λίγο από τον ρυθμό που είχε αποκτήσει και στα πρώτα λεπτά ειδικά να είναι και γι αυτόν αναγνωριστηκά. Γενικά το παιχνίδι είναι πιθανόν να κινηθεί σε αργό ρυθμό και αν έρθει ένα γκολ από οποιαδήποτε ομάδα θεωρούμε πως θα 'ρθεί αργά στο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου